Kjørelærer

For å bli kjørelærer for studenter må en ha gjennomført kjørelærerkurs i regi av fagskolen. Kompetansen holdes vedlike ved å delta på årlige kjørelærersamlinger ved Norsk jernbaneskole.

Lokomotivførerutdanningen er en offentlig godkjent fagskole godkjent av NOKUT. Skolen arbeider hele tiden med å vurdere og utvikle kvaliteten i utdanningen. Lokomotivførerutdanningens kvalitetssystem er en del av Norsk jernbaneskoles kvalitetssystem som du finner her.  Kvalitetssystemet er tilpasset NOKUTs retningslinjer for fagskolegodkjenning.

I tillegg til Norsk jernbaneskoles rutinebeskrivelser, finner du nyttige skjema og veiledninger som gjelder spesielt for deg som kjørelærer for studenter ved Lokomotivførerutdanningen her.

Informasjon til kjørelærer

Loggskjema for kjørelærer

Rettledning standpunktkarakter

Tilbakemeldinger til skolen

Det skal leveres tilbakemelding/evaluering av studentene innen 3 virkedager etter avsluttet praksis i tog og øvelseskjøring 1 og 2. Dette gjelder uansett om du har hatt studenten med deg 1 dag eller flere uker. På grunn av eksamen i øvelseskjøring 3 skal tilbakemeldingsskjemaet leveres før eksamensperioden; det vil si etter 7 ukers kjøring. Datoen med frist for tilbakemelding får du fra skolen saman med bestillingen av øvelseskjøringen. Tilbakemeldingsskjemaet finner du på her.

Kjørelærerkurs- og samlinger

Kursnavn
Kurssted
Påmeldings frist