Kjørelærer

For å bli kjørelærer for studenter må en ha gjennomført kjørelærerkurs i regi av fagskolen. Kompetansen holdes vedlike ved å delta på årlige kjørelærersamlinger ved Norsk jernbaneskole.

Lokomotivførerutdanningen er en offentlig godkjent fagskole godkjent av NOKUT. Skolen arbeider hele tiden med å vurdere og utvikle kvaliteten i utdanningen. Lokomotivførerutdanningens kvalitetssystem er en del av Norsk jernbaneskoles kvalitetssystem som du finner her.  Kvalitetssystemet er tilpasset NOKUTs retningslinjer for fagskolegodkjenning.

I tillegg til Norsk jernbaneskoles rutinebeskrivelser, finner du nyttige skjema og veiledninger som gjelder spesielt for deg som kjørelærer for studenter ved Lokomotivførerutdanningen her.

Informasjon til kjørelærer

Loggskjema for kjørelærer

Tilbakemeldinger til skolen

Det skal leveres tilbakemelding/evaluering av studentene innen 3 virkedager etter avsluttet praksis i tog og øvelseskjøring 1 og 2. Dette gjelder uansett om du har hatt studenten med deg 1 dag eller flere uker.

Her skal du levere tilbakemelding etter hvilke praksisperiode studenten er på:

Ønsker du å se gjennom tilbakemeldingsskjemaene først? Da kan du åpne dem som PDF her

Har du problem med tilbakemeldingskjemaet? Kontakt Norsk jernbaneskole på telefon 990 99 949, eller koordinator Silje Stenersen på telefon 958 57 483.

Kursnavn
Påmeldings- frist