”Jording i jernbaneanlegg” i ny drakt

jording_i_jernbaneanlegg.jpg
E-læring er et satsingsområde for Norsk jernbaneskole. I tråd med dette har skolen videreutviklet kurset «Jording i jernbaneanlegg» med egen e-læringsmodul. Kurset ble første gang arrangert september 2013, og har siden da vært et populært kursvalg i jernbanesektoren.

«Regelverket store deler av kurset bygger på ble drastisk endret i 2016, og det var på tide med en ny innpakning» sier faglærer Anders Back. Kurset går over to dager, hvorav dag en nå gjennomføres ved å ta e-læringsdelen på valgfritt sted. Dag to er fremdeles en samlingsdag. 

E-læringsdelen av kurset omhandler generelle krav til jordingsanlegg, men også rent jernbanetekniske forhold knyttet til jording og utjevning. Samlingsdagen sikrer de tverrfaglige diskusjonene, muligheten for å stille spørsmål og møte andre fra flere fagmiljøer.

Det faglige innholdet i kurset er fremdeles godt ivaretatt i dette nye tilbudet, med fokus på det nylig oppdaterte regelverket. 

Fagsjef John-Willy Særvold er fornøyd med det tverrfaglige samarbeidet som har ført til et mer effektivt, fleksibelt og fremtidsrettet kurstilbud. 

Norsk jernbaneskole håper mange vil melde seg på til et nyttig og lærerikt kurs for flere faggrupper i jernbanesektoren. Kursdatoer og link til påmelding er tilgjengelig på skolens hjemmeside, under fagområdet «Lavspenningsfag».

Publisert: 28.08.2017 09:05 av Monica Hammertoft Kaddour

Oppdatert: 29.08.2017 08:48 av Monica Hammertoft Kaddour
« Tilbake

Godkjent etter:

NS-EN ISO 9001:2008

 

Org.nr: 916 810 962

 

 

Besøksadresse

Østre Akervei 256, Jernkroken

0976 Oslo

 

Postadresse tidsskrifter/postpakker

Postboks 37, Alnabru

0614 Oslo

 

 

Fakturaadresse

Jernbanedirektoratet
DFØ Trondheim
Postboks 4746
7468 Trondheim

 

E-post: post@jernbaneskolen.no

Sentralbord: 990 99 949

 

 

 

Ansvarlig redaktør

Skolesjef

Eva Ervik

 

Nettredaktør

Informasjonsrådgiver

Tone Yvonne Sundhagen