Gode skussmål fra foretakene i jernbanesektoren!

Brukerråd for lokomotivførerutdanningen.
616x334px.png

Lokomotivførerutdanningen inviterte til brukerråd 13. april for å informere jernbaneforetakene om hvordan det går med gjennomføringen av nytt opplæringsløp. Skolen fortalte også om hvilke tiltak som er satt i gang etter at bransjen ble invitert med på risikovurdering av implementering av nytt opplæringsløp i 2017. På brukerrådsmøtet deltok representanter fra foretak som henter lokomotivførerkandidater fra skolen og som sertifiserer lokomotivførere på det norske jernbanenettet.

 Brukerrådet ga skolen gode tilbakemeldinger, og mente lokomotivførerutdanningen er på rett vei og har utført godt arbeid. Foretakene gledet seg også over at skolens ansatte viste entusiasme over nytt opplæringsløp og mulighetene det gir.

Nytt opplæringsløp går over ett år og skal gi lokomotivførerkandidatene samme grunnleggende kompetanse for togframføring. Opplæringen er effektivisert ved å i større grad ta i bruk digitale verktøy og tett oppfølging av studentene underveis for å overvåke studentenes læring og progresjon.

Foretakene ba skolen om å komme med innspill til hva de bør tenke på når de utvikler internopplæring for lokomotivførerkandidatene.

Publisert: 16.04.2018 14:50 av Maria Dahl

Oppdatert: 16.04.2018 13:59 av Maria Dahl
« Tilbake
Del denne siden på:

Godkjent etter:

NS-EN ISO 9001:2015

 

 

 

 

Besøksadresse

Østre Akervei 256, Jernkroken

0976 Oslo

 

Postadresse tidsskrifter/postpakker

Postboks 37, Alnabru

0614 Oslo

 

 

E-post: post@jernbaneskolen.no

Sentralbord: 990 99 949

 

 

 

Ansvarlig redaktør

Skolesjef

Therese Victoria Sørensen

Norsk jernbaneskole på sosiale medier