Mangfoldige personaldager med storfint besøk

Filmen_ILCAD.png
De siste par dagene har skolens ansatte hatt personalsamling. Det ble fullpakket program med interessante diskusjoner, mye latter, mye læring og besøk av en samferdselskjendis!

9. mai kom avgjørelsen fra Samferdselsdepartementet om at deler av Norsk jernbaneskole skal overføres til Bane NOR i årsskiftet 2018/2019. Dette gjelder avdeling for jernbanefag og avdeling for trafikk. Lokomotivførerutdanningen blir i Jernbanedirektoratet. 14. og 15. mai hadde skolen personaldager, og disse dagene ble naturlig nok preget av den nye avgjørelsen.

Vi fikk besøk fra Elin Ludvigsen Kjenn, konsernstab HR, og Anne Britt Janshaug, prosjektleder for omstillingsprosjektet, begge fra Bane NOR. De ønsket velkommen til alle som skal overføres, og informerte om ansettelsesforhold, pensjon og forsikringer.

2_Elin_Ludvigsen_Kjenn_og_Anne_Britt_Janshaug_fra_Bane_NOR.png

 

Samferdselsminister Kjetil Solvik-Olsen, med følge, var på besøk den andre dagen, fikk informasjon og omvisning på skolens omfattende anlegg. Her fikk han se signalanlegg, simulatorer, modelljernbane og annet utstyr skolen bruker i undervisningen. Samferdselsministeren fulgte interessert med og stilte spørsmål mens han inntok et bedre måltid bestående av skolebrød og sjokomelk!

 

2_Samferdselsminister_Kjetil_Solberg_Olsen.png

 

Vi ansatte jobbet også med medarbeiderskap for å styrke arbeidsmiljøet, med kompetanseutvikling på digitalisering, med personvern, med dokumentlagring og med pedagogikk og kommunikasjon. Vi fikk til og med laget en liten filmsnutt til sosiale medier i forbindelse med årets internasjonale planovergangsdag 7. juni. Følg med på Facebook!

Publisert: 15.05.2018 15:05 av Maria Dahl

Oppdatert: 15.05.2018 14:42 av Maria Dahl
« Tilbake
Del denne siden på:

Godkjent etter:

NS-EN ISO 9001:2015

 

 

 

 

Besøksadresse

Østre Akervei 256, Jernkroken

0976 Oslo

 

Postadresse tidsskrifter/postpakker

Postboks 37, Alnabru

0614 Oslo

 

 

E-post: post@jernbaneskolen.no

Sentralbord: 990 99 949

 

 

 

Ansvarlig redaktør

Leder skole

Therese Victoria Sørensen

Norsk jernbaneskole på sosiale medier